Dečiji program

Zumba® kids
je Zumba® fitness program namenjen deci od 6-12 godina. Deca se uce raznim ritmovima, vezbaju uz muziku, vezbaju koordinaciju, pamcenje, samopouzdanje i trose kalorije. Program je mesavina plesa i fitnesa sa vezbama i pokretima namenjenim deci uz muziku namenjenu odredjenom uzrastu dece.
Treninzi su subotom od 14h, Rumenačka 33.
Instruktorka: Sara 063/848-84-69
Sportska školica i karate: Fizička aktivnost je sastavni i neodvojivi deo čovekovog funkcionisanja i kao takva se nikako ne sme zanemarivati, naročito danas, kada "robovanje tehnici" preti da uskrati deci ono što im je najpotrebnije, a to je zadovoljenje potrebe za kretanjem.
Pružamo Vam mogućnost da, uz stručno vođenje, na jedan zabavan i pre svega višestruko koristan način omogućite svojoj deci zdrav i pravilan razvoj tela, kreativnosti, kao i poželjnih osobina ličnosti.
Morfo-funkcionalne karakteristike dece ovog uzrasta još nisu dovoljno razvijene za usmerenje na jedan određeni sport. S druge strane, složićemo se da im je preko potrebno, pre svega, korisno usmerenje energije, stvaranje navike i obaveze, kao i osnove za kasnije bavljenje sportom.
- snaga, gipkost, preciznost, brzina
- osnove sportova
- kompenzacije - kompjuter, TV
Sportska školica: Utorkom i četvrtkom od 17:00 do 18:00, Veselina Masleše 74
Karate: Utorkom i četvrtkom od 18:00 do 21:00, Veselina Masleše 74
Igor 069/222-10-80