Za kombinovanje

Širok spektar grupnih programa i kombinovanje istih po želji, omogućava svakom članu da pronađe ono što mu najviše odgovara, po intenzitetu ili sadržaju. Od joge, pilatesa, preko raznih aerobnih i plesnih sadržaja, pa sve do moćnog body-forminga i pump-workouta. Nasmejani i seritifikovani instruktori su tu da vam za sat vremena ispune ceo dan energijom i raspoloženjem!
Funkcionalni:
Funkcionalni trening je visoko intezivan trening sa dosta različitih programa i kombinacija vežbi koje uključuju rad sa rekvizitima i sopstvenom težinom. Funkcionalne vežbe poboljšavaju sposobnost mišića da se svakodnevne aktivnosti obavljaju lakse, sigurnije i efikasnije. Vežbe se dizajniraju tako da uključuju složenije pokrete koji aktiviraju više zglobova i mišića u telu a samim tim smanjuju rizik od povreda i poboljšavaju kvalitet života.Koristi funkcionalnog treninga su velike . Možete postići skoro sve što želite. Lakse se izboriti sa svakodnevnim stresom. Izborom različitih funkcionalnih rekvizita i odabirom pravih vežbi, na poseban i zanimljiv način ćete ostvariti svoje zdravstvene i fitnes ciljeve.
Insanity:
Program kroz koji ćete najbrže izgubiti višak masnog tkiva i oblikovati i zategnuti telo, kao i steći odličnu kondiciju. Sastoji se iz aerobnog dela visokog intenziteta bez koreografija i najefektnijih vežbi snage i oblikovanja. Za sve koji žele nešto više! Trening za muškarce i devojke.
Pump Workout
je srednje intenzivan i originalan trening sa šipkom i tegovima koji oblikuje i jača telo. Pump Workout je jednostavna formula kojom ćete izgubiti višak masnoće i oblikovati telo uz sjajnu muziku i inspirisanog instruktora. I za momke i za devojke.
Zumba
hit u 75 država, a i kod nas! Ako želite da se zabavite vežbajući, ovaj program će vas oduševiti.Predstavlja mešavinu jednostavnih koraka raznih latino plesova (salsa, samba, kumbija, regeton...) i fitnesa. Uz erupciju adrenalina sagorevate kalorije, obnavljate energiju, oblikujete telo i savladavate korake koji će vas prosto "zaraziti". Časove drži licencirana zumba instruktorka.
Body Forming
Trening srednjeg intenziteta koji se preporučuje onima koji ne vole mnogo skakanja, a žele da zategnu i definišu svoje mišiće. Trening čine vežbe snage i oblikovanja uz rad sa mnogobrojnim rekvizitima kao i relaksacija na kraju treninga. Poseban akcenat je na vežbama za najkritičnije mišićne grupe (gluteus, butine, stomak).
Pilates:
Jedinstven skup vežbi snage i istezanja sa kontrollisanim pokretima koji se izvode polako uz naglašeno pravilno disanje. Ovim vežbama angažuju se i definišu svi mišići, a istovremeno smanjuje se stres.
Step Aerobic:
Aerobik vežbe uopšteno predstavljaju sklop vežbi koje prati muzika. Ona daje osnovni karakter ovom sportu, a to je uživanje u ritmičnom izvođenju vežbi, često koreografskom, kao i u druženju, jer se uvek vežba u grupi. Aerobik vežbe utiču na razvoj motoričkih, funkcionalnih i psiholoških sposobnosti vežbača.
TRX mix:
Trx mix program koji uz pomoć TRX-a( rekvizita) omogućava jačanje core-a svakim pokretom.
Bilo da pokrećete jednu grupu mišića ili celo telo i bez obzira na fizičku spremu zabavićete se i uraditi nešto korisno za svoju figuru i um.
TRX je trening snage, izdržljivosti i oblikovanja tela. Zbog svoje posebnosti potpomaže stabilnosti i balans.
Prednosti:
Poboljšanje funkcionalne snage i izdržljivosti.
Unapredjivanje fleksibilnosti pokreta.
Pozitivan uticaj na srce i pluća.
Redukcija masnog tkiva
.
Mix Aerobic:
Mix aerobik je dinamičan i zabavan fitnes program visokog intenziteta koji će vam omogućiti da u 60 minuta sagorite veliki broj kalorija bez osećaja iscrpljenosti, ojacate svoje telo i misice, poboljsate pokretljivost i koordinaciju i povecate snagu i izdrzljivost . Ovaj fitnes program je namenjen kako mlađim zdravim osobama, tako i zdravim aktivnim osobama srednjih godina, dok je intenzitet mix aerobika prilagođen grupi koja se trenira uz modifikaciju pokreta prilagođenih novim članovima koji polako ulaze u formu. Koriste se osnovni elementi step aerobika, Tae Bo-a, funkcionalne vežbe, vežbe snage, kardio vežbe a najvise vežbe sa sopstvenom težinom, a od rekvizita: ručni tegići, tegovi, steperi, trake, lopte...